12 Mayıs 2010 Çarşamba

yorgunluk

Bu aralar sabahın korunde alısık olmayan ben ayılamadan kendımı yollarda buluyorum. havanın nasıl oldugunu yada olacağını bilmeden lahana gibi giyinip ben kursa eşim işe arkamıza (her bir tarafa savrulan kıyafetlere) bakmadan çıkıyoruz. Kurs 9 da başlıyor 12 gibi bitiyor. Tabi en keyifli yanı break time. Mutfaktan kahvelerimiz yudumlarken benim kafam çalışmaya başlıyor-ki budasaat 10.30 gibi oluyor. Cuma, kuaforluk kursum, salı da makyaj kursum başlıyor inş.

Bugun bizi zorla hoca bizi etkinlik olsun diye bir yere götürdü. Budistlerin vesak gunuymus. Allahım ya nasıl kactım bilemedim. Yerlere atmışlar minderleri bembeyaz giyinen hanımlar hazır ol- ve ucusa gec komutuna hazırlanıyorlar. Tütsüler yakılmış, beş kuralları duvarlara asılmış. mumlar yakılmış mistik bir hava oluşturulmaya calışılmış. Neyse bunların böyle dolamalı kıyafet giyinen rehberleri mikrofonu aldı eline kapadı gözlerini. Bana ninni gibigelen yarı mırıldanmayla başladı konuşmaya. Yerde oturanlar ellerini birleştirdi kapadılar gözlerini tabi bizim ekibin gözleri açık.:) bunlar bayagı bir transa geçtiler- tabi geçebildilerse!Sonra yerine oturdu adama dikkatli bakıyorum dinliyorumu anlatılanları diye. Onunda uykusu gelmiş belli sırtını yasladı sandalyeye içi geçti. arada gözlerini açıyor. ben baktım bunlar 'ladies information için bu taraftan' diye söylendiler kaçtım ordan. Sonrasındada yardım kutusu dolandı elden ele!. Neyse boyle acaip bir ortamdan kaçalım dedik.
Bindik arabaya yağmur hızlıca başladı. Neyseki ben severim yağmurlu havayı... Buranın havasının garipliğine alıştım bi güneş bir yağmur sonra tekrar güneş.

2 yorum:

  1. Anlatımlarınız çok hoş severek okuyorum, yalnız bu anlatımları bence resimlerler ile desteklemelisiniz bu yüzleri ortamı etrafını görmek isterim. Ayrıca bir minik tavsiye çok harf hataları var belki bir tekrar okuma iyi olur :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Resim konusunda eksikliğimi en kısa zamanda footğraf makinemi alarak gidericem.
    :)Haklısınız tekrar okumayı ve düzeltmeyi unutuyorum.

    YanıtlaSil