13 Eylül 2009 Pazar

you are lucky!!!

'You are lucky', bu söz otobüs şoförümüze aitti.İlk zamanlar otobüs saati vaktinde çıkardık evden. Fakat bir süre sonra farkettikki durakta dakikalarca beklemişiz.Sonralarda otobüs saatinden 10 dakika evvel evden çıkmaya başladık. Tabi biz türkiyede otobüs saatinin 10 dakika sonrasında evden çıkmaya alışmışızdır.Fakat beni tanıyanlar bilirler son dakikacıyımdır.Hep otobüse koşturarak binmişimdir. Bugünde, o günlerden biriydi. Tam sokağın köşesinden döndüm ve koşturmaya başladım. Abdullahın gözleri uzağı göremediğinden dolayıdır ki 542 numarasını gördüğümüzde koşturarak bindik otobüse. Otobüs şoförüyle bir kaç kez karşılaşmıştık. Bizi hep kayırır:) Ücret vermek için elimizin hareketini gördüğünde, hemen gerek yok deyip hemen sohbete başlıyor. Gününüz nasıl geçti, nasılsın diye sorularla başlar yolculuk boyunca sohbete devam eder . Eşimle biz hep onun yüzünü gördüğümüzde müslüman olduğunu düşünürüz. Fakat o hintli olduğunu söyler adının 'herry' olduğunu söylediğindede 'hımmmm' deriz müslüman olup olmadığını anlamadan düşünürüz. Kendisini, zaten ya türk yada ıraklılara benzetirlermiş. Eşim bu şoförün güler yüzünü ve içtenliğini görünce, çok neşeli olmaya başlıyor. Bu br müslümanın yaydığı sinerji olmalı diye düşünüyoruz. ama sadece düşünmekle kalıyoruz.
Bugün, sıcak hava esiyor. Daha bahar ayının ilk ayında olmamıza rağmen camlar açık. Tabi dışarıdaki çiçeklerde açmaya başladı.(bu sözün ne anlama geldiğini benim ekip iyi bilir).
Bugünkü menü inanılmaz çeşitlilik barındırıyordu:)

Hazırlık aşaması pek saatlerinizi almıyor fakat sofrayı kurmanız dakikalarınızı alıyor. İçerikte ise türlü türlü malzemeler kullanılmış size sadece tüketmek kalıyor.Mexican pizza:) Yapımı için değilde alımı için size yol gösterebilirim. Bunun içinde gerekli olan tek şey para. Eğer yeterli paraya sahipseniz gerisi kolay.:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder